2468063253 Κορυφή Βοίου, Κοζάνης zikosfeta@gmail.com
hero image

Τυροκομείο Ζήκος
____

λίγα λόγια για εμάς

 

Στην ορεινή επαρχία Βοΐου, στο χωρίο Κορυφή, η παράδοση του τυροκομείου μας ξεκίνησε όταν το μεράκι και η φαντασία ήταν οι βασικές συνιστώσες στην τέχνη της τυροκόμησης. Σταδιακά και αξιοποιώντας παράλληλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα, η αγάπη αυτή και η γνώση της τυροκομικής τέχνης αποτέλεσαν τη βάση για την οργάνωση μιας σύγχρονης μονάδας παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων, με τη φέτα να κατέχει εξέχουσα θέση.

Από το 1975 με το πνεύμα της παραγωγής αναλλοίωτο και έχοντας στη διάθεση μας τα αρτιότερα τεχνολογικά μέσα, εξακολουθούμε να παράγουμε παραδοσιακή ελληνική φέτα, καθώς και άλλα τυροκομικά προϊόντα, όπως κεφαλογραβιέρα, ανεβατό, μπάτζο.

 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλα τα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας είναι Π.Ο.Π.

Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η επιχείρηση μας διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στο χωριό Κορύφη της επαρχίας Βοΐου του νομού Κοζάνης. Απέχει από την Θεσσαλονίκη 200 χιλιόμετρα και από την Κοζάνη 70. Πλέον μπορεί κάποιος να έρθει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας την Εγνατία οδό με κατεύθυνση πρός Καστορία. Στην έξοδο προς Νεάπολη Κοζάνης θα ακολουθήσει την Παλαιά εθνική οδό Κοζάνης Ιωαννίνων και μετά από 20 χιλιόμετρα θα συναντήσει διασταύρωση για το χωριό Κορυφή.